Vi närmar oss den perfekta avslutningen på fotbollssäsongen i Allsvenskan 2023 där allt ska avgöras i den sista omgången 12/11 med match mellan ligatvåan Malmö FF och ligaledaren IF Elfsborg med matchstart kl. 15:00 söndag 12 november. Vårt speltips inför matchen tar i beaktning att Malmö FF har pressen på sig att vinna inför hemmapubliken och att oavgjort räcker för IF Elfsborg.

Allsvenskan söndag 12 november 2023

Alla matcher båser igång samtidigt denna sista allsvenska fotbollsomgång söndag 12 november 2023:

Kl. 15:00
AIK – IFK Värnamo
Brommapojkarna – BK Häcken
Degerfors IF – Mjällby AIF
Hammarby IF – Halmstads BK
IK Sirius – IFK Norrköping
Kalmar FF – Djurgårdens IF
Malmö FF – IF Elfsborg
Varbergs BoIS – IFK Göteborg

Tipset Malmö FF – IF Elfsborg 12/11

Vilken drömavslutning på fotbollsallsvenskan 2023 det blir! Många trodde nog att Allsvenskan skulle avgöras förra helgen efter att Malmö FF inte lyckades alls i sin match mot BK Häcken och förlorade med 4-2. För där och då hade IF Elfsborg chansen att på egen hemmaplan bli Svenska mästare i fotboll för herrar 2023. Men kanske nerverna spelade ett spratt, för inte heller Elfsborg lyckas prestera på topp och fick bara oavgjort 2-2 mot gästande nästjumbon Degerfors IF. Därför få vi den här helgen avnjuta den största spänningen som går att uppbringa i Allsvensk fotboll när de två fotbollsklubbar som slåss om slutsegern gör upp med varandra i en allra sista slutlig fotbollskamp.

Förutsättningarna är glasklara. Även om det inför söndagens matchstart skiljer 3 poäng till Elfsborgs fördel, så är det Malmö som tar hem mästerskapet om man vinner matchen. Detta eftersom de har bättre målskillnad. Elfsborg måste alltså ta poäng för att stå som guldvinnare i Malmö. Mycket står på spel och nerverna kommer vara på helspänn. Därför tror vi på en något tillknäppt historia där minsta fel kan bli avgörande. Därav spelar vi på totalt under 2,5 mål i matchen till odds 2.43 @ Unibet.

Halloween spel casino nöje