Med spänningen i luften inväntar vi det magiska ishockey-ögonblicket när pucken släpps i isen på fredag kväll kl.- 20:00 när Detroit Red Wings möter Toronto Maple Leafs i en förväntad hård kamp i NHL. Matchen kan ses av varenda kotte bosatt i Sverige utan kostnad!

Streama The Red Wings mot The Leafs

Detroit Red Wings – Toronto Maple Leafs har nedsläpp på bästa kvällstid kl. 20:00 (svensk tid) och visas i direktsändning på Unibet när du är inloggad (registrera konto hos Unibet gratis) och har minst en krona insatt på spelkontot. Unibet erbjuder ett gratisspel värt 100 kr på sport här >>

Speltips Detroit Red Wings – Toronto Maple Leafs 17/11

Inför den kommande matchen mellan Detroit Red Wings och Toronto Maple Leafs fredagen den 17 november 2023 kan vi dra nytta av de senaste inbördes mötena mellan lagen. De senaste fem matcherna har varit jämnt fördelade, med båda lagen som vunnit två gånger vardera och en match som slutat oavgjort. Under dessa fem matcher har det i genomsnitt gjorts 6,2 mål per match. De två allra senaste matcherna mellan dem har slutat med ett målsnitt på 7 mål per match, se här:

8/10-2023 Detroit Red Wings – Toronto Maple Leafs 4-3
6/10-2023 Toronto Maple Leafs – Detroit Red Wings 4-3
3/4-2023 Toronto Maple Leafs – Detroit Red Wings 2-5
13/1-2023 Detroit Red Wings – Toronto Maple Leafs 4-1
8/1-2023 Toronto Maple Leafs – Detroit Red Wings 4-1

Således konstaterar vi att det ofta blir målrikt när dessa två lag möts. Med tanke på det och den jämnhet som tidigare möten har visat, blir vårt speltips att det kommer göras över 5,5 mål i matchen till odds 1.60 hos Unibet.

Läs också:
Dart Grand Slam Live Stream
ATP Finals Tennis 2023 Live Stream 12-19 November