Ont om spelutbud denna Lördag. Visst det spelas EM-kval men inga direkta toppmatcher och flera grupper är redan avgjorda. Sverige spelar imorgon mot Estland vilket blir Janne Anderssons sista landskamp med blå gult. Den enda roliga matchen som kanske är lite kul att följa idag tycker vi är Nederländerna – Irland.

Frankrike är redan klara gruppsegrare medan Nederländerna och Grekland gör upp om den andra EM-biljetten i grupp B. Irland är tyvärr utslagna.

Nederländerna – Irland speltips

Nederländernas lag ser inte lika stjärnspäckat ut som det gjorde för 15-20 år sen. Då kunde man rabbla upp världsklasspelare på varenda position. De stjärnor som sticker ut mest är Weghorst Bergwijn, Frenkie de Jong och van Dijk. Laget tog en viktig seger borta mot Grekland senast som gjorde att man klättrade förbi grekerna i tabellen. Nederländerna och Grekland står på samma poäng men där de oranga har en match mindre spelad.

Inte kommer man slarva bort det här hemma på Johan Cruijff Arena (Amsterdam). Nederländerna gör processen kort med Irland och vinner den här matchen klart.

Vi tror på hemmaseger och att Nederländerna vinner över Irland med minst två måls marginal till oddset 1.62 @Unibet. Nederländerna – Irland har matchstart 20:45.

Unibet spelbonus

Nederländernas fotbollslandslag, även känt som Oranje, har en rik historia och är känt för sitt framstående bidrag till världsfotbollen. Här är några viktiga punkter som kan ingå i en SEO-optimerad text om Nederländernas fotbollslandslag:

Kort om Nederländernas Fotbollslandslag:

Nederländernas fotbollslandslag är känt för sitt passionerade spel och teknisk briljans. Laget har varit en framstående kraft inom internationell fotboll och har deltagit i flera betydande turneringar, inklusive FIFA World Cup och UEFA European Championship.

Framstående Prestationer:

Oranje har genom åren nått imponerande höjder och har varit finalist i tre världsmästerskap (1974, 1978 och 2010). Deras stilistiska och offensiva spelstil har gjort dem till favoriter bland fotbollsfans världen över.

Stjärnspelare Genom Tiderna:

Nederländernas landslag har frambringat många legendariska fotbollsspelare. Från Johan Cruyff till Marco van Basten och nuvarande stjärnor som Virgil van Dijk och Frenkie de Jong – Oranje har alltid haft en imponerande uppsättning talanger.

Kvalifikationer och Turneringar:

Nederländernas fotbollslandslag deltar regelbundet i kvalifikationsspel och har en imponerande kvalifikationshistorik. De har varit närvarande i flera världsmästerskap och europeiska mästerskap, och deras prestationer har gjort dem till ett av de mest respekterade lagen i världen.

Supporterkultur:

Den passionerade supporterkulturen är en viktig del av Nederländernas fotbollserfarenhet. Från de färgglada och högljudda fansen till de ikoniska sångerna och ritualerna, skapar supportrarna en elektrisk atmosfär på varje match.

Framtiden för Oranje:

Med en ny generation talangfulla spelare och en ständig strävan efter framgång, ser framtiden lovande ut för Nederländernas fotbollslandslag. De fortsätter att vara en kraft att räkna med på den internationella scenen.
Sammanfattningsvis fortsätter Nederländer
nas fotbollslandslag att imponera med sitt spel och har en spännande framtid framför sig. Följ med på deras resa när de strävar efter att uppnå nya höjder i världsfotbollen.
Hur tror ni att matchen mellan Nederländerna och Irland slutar ikväll?

EM kval tyskland 2024