Portugal har gjort det suveränt bra i grupp F där man tagit 9 raka segrar och inte tappat en enda poäng. Island kommer inte nå EM den här gången men de har som bekant andra saker att hantera. Vulkanutbrott närmar sig med en rad förskalv på Island och då spelar så klart inte fotbollen så stor roll.

Portugal – Island speltips

Även om Portugal skulle vila en del spelare inför det här mötet så har man en tillräckligt bred och bra trupp för att ta 3 poäng. Hemma brukar man dessutom ösa in mål. 19 mål på 4 matcher gör att vi tror ett handicap spel till hemmalaget kommer vinna det här mötet med ett antal mål. Ronaldo spelar fortfarande i landslaget och han nätade senast mot Lichtenstein. Matchen innan gjorde han 2 mål mot Bosnien Hercegovina. Så helt klart håller en av världens bästa fotbollsspelare genom tiderna än!

Vi tror att Portugal vinner över Island med minst 3 mål till oddset 2.04 @Unibet. (Oddset är löpande och kan komma att ändras).

Unibet spelbonus

Portugals hemmaarena

Portugals nationella fotbollsarena är Estádio Nacional, även känt som Jamor Stadium, beläget i Oeiras, strax utanför Lissabon. Denna stadion har historisk betydelse för portugisisk fotboll och har varit värd för många viktiga fotbollsmatcher genom åren. Det är dock värt att notera att Portugals landslag ofta spelar sina större matcher på olika arenor runt om i landet, inklusive det modernare Estádio da Luz i Lissabon och Estádio do Dragão i Porto. Dagens match mot Island spelas på Estádio José Alvalade (Lissabon).

Matchen mellan Portugal och Island startar 20:45 och du kan se den på Viaplay. Men vill du streama sport gratis idag så bjuds vi på en hel del trevligt i söndagsstreamen 19 nov 2023.

EM kval tyskland 2024