Champions League bjuder på många heta fotbollsmatcher under onsdagskvällen 29/11, men vi håller ett extra öga på Manchester Uniteds måstematch mot Galatasaray. Bayern är redan klara för avancemang och kanske kan grupptvåan FC Köpenhamn sno åt sig en poäng i München denna afton. Man United som ligger sist måste nog på bortaplan vinna över svårslagna hemmalaget Galatasaray. För i sista gruppomgången har United Bayern på spelschemat.

Ställningen i Champions League Grupp A med två omgångar kvar:

  1. Bayern 11:6 i målskillnad, 12 poäng
  2. FC Köpenhamn 7:8, 4p
  3. Galatasaray 7:9, 4p
  4. Manchester United 9:11, 3p

Champions League 29/11

18:45
Galatasaray – Manchester United
Sevilla – PSV
21:00
Arsenal – Lens
Bayern – FC Köpenhamn
Benfica – Inter
Braga – Union Berlin
Real Madrid – Napoli
Real Sociedad – Salzburg

Speltips Galatasaray – Manchester United 29 nov

Många undrar nog hurt Manchester United ska lyckas vinna över Galatasaray när de inte ens vann på egen hemmaplan mot dem i början av oktober. Matchen slutade då i bortaseger för Galatasaray med 2-3. Men vi tror ändå att Man United tar möjligheten att fortsatt vara med i kampen om slutspels-avancemang och vinner över Galatasaray till odds 2.45 @ Unibet.

Du får just nu flera sköna spelbonusar!

Måstematch för Manchester United mot Galatasaray 29/11