Svenska Cupen i fotboll river igång sportveckan för vår del där ett speltips inför Hammarby IF – GIF Sundsvall måndag 26/2 är vårt utvalda huvudnummer. Men innan vi delger vårt speltips så tar vi oss en titt på måndagens fotbollstablå:

Svenska Cupen:
18:30 Brommapojkarna – Östersunds FK
18:30 Hammarby IF – GIF Sundsvall
18:30 Landskrona BoIS – BK Häcken

FA-Cupen:
20:45 Coventry – Maidstone Utd

Premier League:
21:00 West Ham – Brentford

Serie A:
18:30 Roma – Torino
20:45 Fiorentina – Lazio

La Liga:
21:00 Girona – Vallecano

Speltips Hammarby – Sundsvall 26/2

Nu är jakten på Mjällby igång! Mjällby AIF leder grupp 7 efter två inledande raka vinster i Svenska Cupen före grupptvåan Västerås SK. Både Hammarby IF och GIF Sundsvall förlorade sin respektive inledande match och måste nu vinna för att ha en chans att nå förstaplatsen i gruppen för avancemang. Vi tror på en tuff batalj mellan Hammarby och Sundsvall denna måndagkväll 26/2. Under totalt 2,5 mål i matchen spelas till oddset 2.75 hos Unibet som erbjuder gratisspel värt 100 kr på sport här >>