En bättre tisdag väntar oss när 3 åttondelsfinaler i FA-cupen står på live streaming-tablån 27 februari 2024. Med en kvart mellanrum avlöper matchstarterna för dagens FA Cup matcher; Bournemouth – Leicester, Blackburn – Newcastle och Luton – Manchester City.

Streama FA-cupen live tisdag 27/2

Unibet erbjuder i vanlig ordning live streaming av alla matcherna i FA-cupen, så avnjut nu engelsk cupfotboll när den är som bäst!

20:30 Bournemouth – Leicester
20:45 Blackburn – Newcastle
21:00 Luton – Manchester City

Läs också: Nottingham – Manchester United live stream FA-cupen 28/2

Du registrerar konto fritt, snabbt och enkelt hos Unibet här. Det räcker med att du gör en mindre insättning på spelkontot och låter åtminstone en krona stå kvar på kontot för att kunna streama massvis med sport dygnet runt, för all framtid. Jo, det är faktiskt sant, det har varit så i många år nu och inga ändringar har gjorts angående detta. Unibet vill förstås att du också spelar på sport. Och visst kan du göra det, men låt som sagt någon enkrona stå kvar för all sport streaming’s skull.

FA Cup tipset 27 feb 2024

Alla tre FA Cup-matcherna för dagen är riktigt intressanta ur både streaming- och spelsynpunkt. Men vi väljer att tippa ett kul spel på Alexander Isak som målgörare i Newcastles möte med Championship laget Blackburn. Här ska rimligen Newcastle ha ett rejält övertag i matchen då Blackburn i ligaspelet kämpar på i den nedre halvan av Championship-tabellen. Isak har ju nyligen återkommit från sin skada och det är nu läge att göra ett mål igen för hans del. 2.00 står oddset i för Alexander Isak som målgörare hos Unibet.

plocka ihop några spelbonusar om du är sugen på att spela med extrapengar!

FA-cupen live stream tisdag 27 februari 2024