Fotboll live stream utgör grunden i vårt fredagsmys 8 mars 2024 med bland annat Barcelona – Mallorca och Napoli – Torino. Alla fredagens matcher 8/3 här nedanför finns att streama live direkt på Unibet här >>.

20:30 Stuttgart – Union Berlin (Bundesliga)
20:45 Napoli – Torino (Serie A)
21:00 Barcelona – Mallorca (La Liga)
21:00 Nice – Montpellier (Ligue 1)

Barcelona – Mallorca i La Liga tipset 8/3

Inför fredagens spännande La Liga-match mellan Barcelona och Mallorca är det klart att statistiken ger vissa intressanta insikter. Barcelona, som är ett av de mest framstående lagen i La Liga-historien, står inför ett Mallorca-lag som har visat prov på en ojämn kapacitet under säsongen. Men låt oss ta en närmare titt på de senaste matcherna för att få en bättre förståelse för läget:

Barca med ojämn form

Barcelona har haft en blandad form på senare tid. Med tre oavgjorda resultat i de senaste fem matcherna, inklusive det mållösa mötet mot Athletic Bilbao, har laget inte riktigt hittat sitt momentum. Deras senaste 4-0 vinst över Getafe visade dock på deras effektiva förmåga när de är i form. Men det är de oavgjorda resultaten som kan skapa en viss oro, och det är något som tränarstaben säkert försöker adressera inför mötet mot Mallorca.

Å likadant för Mallorca

Mallorca å andra sidan har också haft en blandad form, men de kommer in i matchen med två raka segrar varav en seger över Girona, vilket kan ge dem råg i ryggen inför kommande möte med Barca. Deras senaste möte med Barcelona i september 2023 slutade oavgjort, och det är klart att de kommer att försöka bygga vidare på den prestationen och kanske till och med överträffa den.

Hörnspel testas

När vi tittar på inbördes möten mellan lagen är det tydligt att Barcelona historiskt sett har varit det starkare laget. Men det är viktigt att notera att Mallorca har visat att de kan utmana och spela oavgjort mot Barcelona, vilket innebär att de inte ska underskattas. Barcelona är dock favoriter baserat på deras historia och individuell talang samt favör av hemmaplan, men Mallorca har visat att de kan överraska. Vi tror det är läge för ett hörnspel i den här matchen och tippar över 9,5 hörnor med odds 1.94 @ Unibet.

Läs mer om spelbolagens live stream tjänster här!