Alla blickar vända mot Anfield i Liverpool förmodar jag att merparten av de fotbollsintresserade har en dag som denna. Premier League lördagen 10/3 avslutas nämligen med stormötet Liverpool – Manchester City med avspark kl. 16:45.

Arsenal tog igår kväll över ledningen i Premier League tabellen före Liverpool och Manchester City. Söndagens vinnare mellan Liverpool och Manchester City 10 mars 2024 blir ny ligaledare! Se här dagens Premier League schema söndag 10 mars 2024:

14:00 Aston Villa – Tottenham
15:00 Brighton – Nottingham
15:00 West Ham – Burnley
16:45 Liverpool – Manchester City

Liverpool – Manchester City i speltipset 10/3

1.50 är oddset hos Unibet i skrivande stund för att båda lagen gör mål i matchen Liverpool – Manchester City 10/3. Ingen högoddsare precis, men vi känner för att kamma hem relativt säkra pengar idag. Vi kommer också att spela livebetting under matchens gång, blir oerhört spännande att tippa på liveodds!

Streama sport live!