Streama FA-cupens kvartsfinaler 17/3 i direktsändning inne på Unibet där du denna söndag 17 mars kan se på både Manchester United – Liverpool live stream med avspark kl. 16:30 samt Chelsea – Leicester live stream med matchstart kl. 13:45. Alltsammans finns att streama i direktsändning på Unibet när du är inloggad och har ett finansierat spelkonto.

FA-cupen kvartsfinaler söndag 27 mars 2024:

13:45 Chelsea – Leicester
16:30 Manchester United – Liverpool

Måste jag betala för livestreaming?

Såhär skriver Unibet själva på sin hemsida angående sport live stream:

”Nej, Unibet TV är gratis. Du behöver bara vara registrerad kund, vara inloggad och ha lite pengar på oddskontot. Om ditt oddskonto är tomt, kommer du fortfarande att kunna titta på streaming om du har placerat en satsning inom de senaste 24 timmarna.”

Manchester United – Liverpool speltipset 17/3

Inför dagens kvartsfinal i FA-cupen 17/3 mellan Manchester United och Liverpool så har vi spännande förutsättningar.

Manchester United har haft en blandad form på sistone, med vinst över Everton i Premier League som positiv höjdpunkt. Dock ledde deras tunga 3-1 förlust mot Manchester City till viss oro bland fansen, och deras svaga insats med förlust mot Fulham visade på vissa brister i deras spel. Men deras senaste seger mot Nottingham i FA-cupen visar att de fortfarande har förmågan att prestera i cupmatcher.

Liverpool trummar däremot oförtrutet på med övertygande segrar över Sparta Prague i Europa League och mot Southampton i FA-cupen. Deras oavgjorda resultat mot Manchester City i Premier League visar också på att de kan stå emot starka motståndare och att de är i god form inför den kommande matchen mot Manchester United.

När vi tittar på historiken mellan Manchester United och Liverpool ser vi att det har varit några dramatiska möten de senaste åren. Liverpool har haft sina ögonblick av framgång, medan Manchester United också har lyckats vinna vissa matcher. Så det blir svårt att förutse ett resultat idag enbart baserat på tidigare möten. Hur som helst kan vi nog förvänta oss en intensiv och välspelad match mellan två av Englands största fotbollslag. Troligtvis kommer det idag bli en kamp in i det sista. Under 3.5 mål i matchen till odds 1.90 hos Unibet blir vårt speltips inför avspark 16:30. Vilket lag håller du på?

Läs också: Speltips AIK – Djurgårdens IF 17/3