Färjestad BK – Rögle BK och Växjö Lakers – Luleå HF inleder kvartsfinalserien i SHL slutspelet 2023/2024 torsdagen den 21 mars. Vi spanar in ett speltips inför den förstnämnda kvartsfinalen.

SHL kvartsfinaler, första rundan, torsdag 21 mars 2024:

19:00 Färjestad BK – Rögle BK
19:00 Växjö Lakers – Luleå HF

Spela odds och livebetting med spelbonusar:

Speltips Färjestad BK – Rögle BK 21/3

Rögle BK gick vinnande ur åttondelsstriden med Timrå efter två raka segrar 4-1 och 2-3. Nu står grundserievinnarna Färjestad BK för motståndet. Vi krånglar inte till det utan är övertygade om att Färjestad BK kommer supertaggade till kvartsfinalspelet och gör processen kort med Rögle på hemmaisen i Löfbergs Arena, Karlstad denna torsdag 21 mars. Vi trycker in Handikappspel på Färjestad -1,5 till odds 2,45 på spelkupongen hos Unibet.