På fredag 22 mars är det dags för nästa två lag att göra upp i första rundan av SHL kvartsfinalen; Skellefteå AIK – Linköping HC och Frölunda HC – Leksands IF. Dessutom har vi den spännande fortsättningen i Play Out mellan IK Oskarshamn – HV71 som under fredagskvällen 22/3 gör upp i fjärde rundan, och där HV71 leder serien med 2-1. Som om inte det vore nog så har vi också några timmar senare, tidig lördag morgon, fyra heta NHL matcher att streama live direkt på Unibet. Vilken underbar hockeyunderhållning vi har att se fram emot denna fredag!

SHL – Slutspel:
19:00 Frölunda HC – Leksands IF (kvartsfinal 1:a rundan)
19:00 Skellefteå AIK – Linköping HC (kvartsfinal 1:a rundan)

SHL – Play Out:
19:30 IK Oskarshamn – HV71 (fjärde rundan)

NHLStreama alla matcherna live på Unibet:
00:00 Washington Capitals – Carolina Hurricanes
01:00 Dallas Stars – Pittsburgh Penguins
02:00 Colorado Avalanche – Columbus Blue Jackets
03:00 Arizona Coyotes – Seattle Kraken

Spela odds och livebetting med spelbonusar:

SHL speltips 22/3: Skellefteå – Linköping

Slutspelsskägget har redan börjat växa när vi nu påbörjar kvartsfinalserien. Skellefteå AIK möter Linköping HC 22/3 och vi ska försöka ge oss på ett speltips inför hockeydrabbningen. Men det blir sannerligen inte lätt att förutse hur det här ska gå. Dock räknar vi kallt med att det kommer bli en tillknäppt historia där målkavalkaden tyvärr uteblir. Vi satsar på totalt under 4,5 mål i matchen, odds 2,38 @ Unibet.

Var uppmärksam på att oddsen är korrekta vid tidpunkten för publicering men kan komma att bli ändrade.