Mäktigt fotbollsmöte väntar på självaste Påskafton 2024 med Bayern München och Dortmund i Bundesliga som vi ser via live stream 30/3 med start kl. 18:30 i direktsändning utan kostnad på Unibet TV här >>.

Påskafton 30 mars 2024 är inte bara en stor dag för påskfirande utan också en stor fotbollslördag med bl.a. premiäromgång i Allsvenskan IFK Norrköping – Malmö FF och Tysklands största ligamatch i fotboll Bayern München – Dortmund. Men också så väldigt mycket mer fotboll kommer gå av stapeln 30/3. Se lördagsprogrammet längre ner.

Streama Bayern München – Dortmund live på Påskafton

Ska vi ta en titt på hur Unibet TV fungerar? Det är enkelt! Först och främst behöver du ha ett aktivt spelkonto hos Unibet och antingen ha pengar tillgängliga på kontot eller ha lagt ett spel inom de senaste 24 timmarna. Unibet streaming är inte en separat tjänst, utan det är ett fantastiskt komplement till din spelupplevelse. För att komma igång, navigera till fliken ”Live” på oddslobbyn och välj den match du är intresserad av. Streamingfönstret kommer att visas på höger sida av skärmen bredvid alla tillgängliga spelalternativ.

Om du vill ha en översikt över alla matcher som kommer att sändas under veckan kan du besöka streamingschemat i oddslobbyn. Vill du ha mer detaljerad information om Unibet TV? Då kan du alltid ta en titt i vår hjälpsektion. Den finns längst upp till höger på startsidan, där du väljer sportbetting som kategori och sedan Live streaming under ”UTV”. Där hittar du svar på de vanligaste frågorna och får ytterligare vägledning för en optimal streamingupplevelse.

Och självklart, glöm inte att vi ser fram emot att streama den spännande matchen mellan Bayern München och Dortmund live hos Unibet på Påskafton 30 mars 2024. Det blir en match du inte vill missa!

Speltips inför Bayern München – Dortmund 30/3

En match mellan Bayern München och Dortmund drar alltid till sig stor uppmärksamhet. Kanske inte konstigt då de har en lång historik av tuffa kamper på fotbollsplanen samt att de ofta slåss om gulden i både ligan och tyska cupen. Men i år verkar Leverkusen bli för svår att nå med sina 10 poäng före tvåan Bayern i tabellen.

Under 2023 vann Bayern båda matcherna med 4-2 på hemmaplan respektive 0-4 på bortaplan. I bägge matcherna slogs väldigt få hörnor 8 och 5. Vi får anta att inte heller denna match kommer bli ett hörnkalas. Under totalt 10.5 hörnor tippas till odds 1.83 hos Unibet.