Premier League står redo för ännu en spännande omgång av intensiva fotbollsmatcher. Med endast ett par månader kvar till säsongens slutspurt ökar spänningen och nervositeten bland lagen, som alla kämpar för att uppnå sina mål. Här är en förhandsvisning av de kommande matcherna baserat på tabelläge och senaste prestationer.

Premier League schema tisdag 2 april 2024

  • 20:30 Newcastle – Everton
  • 20:30 Nottingham – Fulham
  • 20:45 Bournemouth – Crystal Palace
  • 20:45 Burnley – Wolves
  • 21:15 West Ham – Tottenham

Inför Premier League matcherna 2/4

Newcastle vs Everton
Tid: 20:30
Newcastle ser ut att vara i god form med sju tagna poäng efter två segrar och en oavgjord på deras senaste fem matcher. Everton har däremot haft det riktigt tufft under en längre period. Inte en enda vunnen match på de tolv senaste ligamatcherna. Med det i åtanke bör Newcastle ha en ordentlig fördel här, särskilt som det är spel på hemmaplan.

Nottingham vs Fulham
Tid: 20:30
Nottingham och Fulham möts i vad som förväntas vara en jämn kamp. Nottingham har haft det tufft under de senaste matcherna och inte vunnit någon av. sina fem senaste matcher, medan Fulham har presterat bättre med tre segrar och en oavgjord på sina senaste fem. Fördel Fulham!

Bournemouth vs Crystal Palace
Tid: 20:45
Bournemouth verkar ha lite övertag här med tre segrar på deras senaste fyra matcher, medan Crystal Palace endast har lyckats säkra en seger under samma period.

Burnley vs Wolves
Tid: 20:45
Burnley och Wolves står inför en intressant match. Långt avstånd när det gäller positionerna i PL-tabellen till Wolves fördel, och dessutom är formen hyffsat bra med förluster mot endast lag på den övre halvan av tabellen.

West Ham vs Tottenham
Tid: 21:15
Ligasjuan West Ham kommer in i denna match med en 4-3 förlust efter en galen match mot Newcastle i bagaget. Ligafemman Tottenham har tre vinster på sina senaste fyra matcher. Detta kan mycket väl bli en oerhört jämn kamp med tanke på deras närliggande positioner i tabellen.

Dagens Premier League speltips 2 april

Vi ser massor fram emot denna Premier League tisdag 2 april med framförallt mötena Newcastle – Everton och West Ham – Tottenham. Dock avlägger vi här enbart ett speltips inför den förstnämnda matchen.

Alexander Isak gjorde två iskalla straffmål och en målgivande passning i senaste mötet med West Ham där man vände ett 1-3 underläge till seger 4-3. Isak’s form hakar vi på förstås och tippar att han gör mål även mot ett Everton helt under isen. Oddset för Alexander Isak som målskytt mot Everton står i skrivande stund i 2.23 hos Unibet som erbjuder ett gratisspel värt 100 kr på sport!