Madrid ATP Masters 1000 är en stor värdemätare och viktig förturnering till stundande Franska Öppna som drar igång 20 maj 2024. Men här och nu lägger vi med stor glädje vårt fokus på att titta på alla heta tennismatcher i Madrid ATP Masters 1000!

Streama Madrid Masters live

Madrid ATP Masters 1000 är en av de mest efterlängtade händelserna på ATP-kalendern varje år. Turneringen lockar de bästa tennisspelarna från hela världen till den vackra staden Madrid i Spanien. Med sin imponerande prispott och status som en av de mest prestigefyllda tävlingarna utanför Grand Slam-turneringarna, är Madrid Masters en uppskattad del av tennisåret.

Underbart för oss i Sverige är att vi kan se alla matcherna via live stream i perfekt upplösning hos Unibet här >>.

Turneringen äger rum på den magnifika anläggningen La Caja Mágica (den magiska lådan), som passande nog lever upp till sitt namn genom att erbjuda en förtrollande upplevelse för både spelare och åskådare. Den moderna arenan, med sina tre separata planer, skapar en elektrisk atmosfär där varje match blir en spektakulär upplevelse.

Madrid Masters är känd för att erbjuda högkvalitativ tennis på lerunderlag, vilket kräver precision, uthållighet och taktisk skicklighet från spelarna. Den unika röda leran i Madrid ger en annan dynamik till matcherna och utmanar spelarna att anpassa sitt spel för att lyckas på denna yta.

Årets Madrid Masters innebar en imponerande konkurrens där topprankade spelare och lovande utmanare ställde upp för att göra anspråk på titeln. Från spännande uppkomlingar till etablerade stjärnor var varje match en kamp på liv och död för att avancera i turneringen.

Finalen vid Madrid Masters är alltid en höjdpunkt och brukar locka en fullsatt arena och en global TV-publik. Medan spelarna slåss för titeln, förvånas publiken av den otroliga fysiska och mentala styrkan som krävs för att lyckas i en sådan intensiv tävling.

När turneringen når sitt slut och mästaren koras, återstår minnen från en otrolig vecka fylld av spänning, drama och enastående tennis. Madrid Masters fortsätter att vara en av de mest älskade och respekterade evenemangen på ATP-touren, och dess inflytande sträcker sig långt bortom tennisvärlden.

Madrid ATP Masters 2024

Vi plockar här upp några heta dagars tennisspelande vars matcher vi kan streama allihop på Unibet.

Madrid Masters måndag 29 april 2024

16-delsfinaler:

11:00 Alexander Bublik – Blake Shelton
12:30 Daniil Medvedev – Sebastian Korda
13:00 Jonas Lehecka – Thiago Monteiro
15:00 Jiri Mensik – Felix Auger-Aliassime
16:00 Rafael Nadal – Pedro Cachin
16:00 Cameron Norrie – Casper Ruud
19:00 Flavio Cobolli – Karen Khachanov
20:00 Jannik Sinner – Pavel Kotov

Madrid Masters fredag 26 april 2024

32-delsfinaler:

11:00

 • Bublik A. vs. Carballes Baena R.
 • Marozsan F. vs. Cerundolo F.
 • Musetti L. vs. Seyboth Wild T.
 • Paul T. vs. Klein L.
 • Rublev A. vs. Bagnis F.

12:30

 • Altmaier D. vs. Fils A.
 • Etcheverry T. M. vs. Shapovalov D.
 • Shang J. vs. Davidovich Fokina A.

14:00

 • Baez S. vs. van Assche L.
 • Hurkacz H. vs. Draper J.

15:30

 • Darderi L. vs. Fritz T.
 • Humbert U. vs. Van De Zandschulp B.

16:00

 • Shevchenko A. vs. Alcaraz C.

17:00

 • Griekspoor T. vs. Daniel T.
 • Munar J. vs. Struff J-L.

18:00

 • Navone M. vs. Rune H.

20:00

 • Coric B. vs. Zverev A.

 

Madrid ATP Masters 1000 Live Stream