Det står 1-1 i matcher inför den tredje rundan 25/4 i finalserien av SHL mellan Rögle BK – Skellefteå AIK. Speltipset tar i beaktande den tydliga taktiken i tidigare matcher. Rögle BK – Skellefteå AIK i SHL finalens tredje runda har nedsläpp kl. 19:30, torsdag 25 april.

Speltips Rögle BK – Skellefteå AIK 25/4

Två mål totalt på två matcher visar tydligt att defensiven prioriteras kraftigt framför offensiven. Och vi tror det fortsätter vara så, åtminstone i den här tredje rundan. Sedan kanske kvällens förlorande lag ändrar på taktiken framöver för att, så att säga, bryta ”isen”.

Tipset inför Rögle – Skellefteå 25 april 2024: Under 4,5 mål, odds 1.80 hos Unibet >>

Men kanske inte bara hockey intresserar dig idag då även Allsvenskan bjuder på fem matcher denna torsdag 25 april, alla med avspark kl. 19:00:

Djurgårdens IF – Malmö FF
Halmstads BK – Hammarby IF
IFK Norrköping – IF Elfsborg
Kalmar FF – GAIS
Västerås SK – Mjällby AIF

unibet erbjuder sportbonus