Boston Bruins leder över Toronto Maple Leafs med 3-2 i matcher inför matchomgång 6 som har nedsläpp fredag morgon 3 maj kl. 02:00. I övrigt har vi denna torsdag 2 maj flera dramatiska fotbollsmatcher på sporttablån. Bland annat kan vi se fram emot semifinaler den europeiska cupfotbollen samt stormötet Chelsea mot Tottenham i Premier League.

Sporttablån 2 maj 2024

Premier League
20:30 Chelsea – Tottenham

Europa League – semifinaler, första rundan
21:00 Marseille – Atalanta
21:00 Roma – Leverkusen

Europa Conference League – semifinaler, första rundan
21:00 Aston Villa – Olympiacos Piraeus
21:00 Fiorentina – Club Brügge

NHL – 8-delsfinal, match 6 (torsdag natt/fredag morgon)
02:00 Toronto Maple Leafs – Boston Bruins (live stream: Unibet)

Speltips Toronto Maple Leafs – Boston Bruins

Boston kan inatt, på bortais, ta sig vidare till Stanley Cup kvartsfinal om de vinner match nr. 6 mot Toronto. Men vi såg ett effektivt Toronto vinna i senaste 8-delsfinalomgången häromnatten. Vi tippar på att lönnlöven upprepar segerbedriften och vinner även nattens handgemäng på egen hemmais till oddset 2.43 hos Unibet. Streama matchen live när du är inloggad på Unibet och har pengar insatt på ditt spelkonto.

Spana in höjdpunkterna från matchomgång 5  mellan Boston Bruins och Toronto Maple Leafs som lönnlöven vann med 1-2: