Real Madrid mot Bayern München spelar en avgörande Champions League semifinal på onsdag 8 maj med avspark kl. 21:00, och det är en sådan där match man verkligen inte vill missa. Återstår att se vem av dem som tar sig till final efter 2-2 i första mötet förra veckan.

Real Madrid – Bayern München 8 maj 2024

Vilken sanslöst spännande match vi fick vara med om i 2-2 mötet senast. Det började med ledningsmål för bortalaget Real Madrid inslaget av Vinicius Junior. Men sedan både kvitterade och reducerade Bayern till en 2-1 ledning varav Harry Kane slog in en straff. Dock lyckades Real Madrid komma igen och där Vinicius Junior fick göra sitt andra mål för kvällen via straff. Matchen slutade oavgjort vilket innebär att det är mer eller mindre helt öppet inför returen. Även om matchen kan sluta lite hur som helst tror vi helt klart på att det kommer göras mål från bägge lägren. Oddset för ett BLGM-spel står i skrivande stund i 1.58 @ Unibet.

Se här höjdpunkterna ifrån första semifinalmötet: