Smakstart för Sverige i Hockey-VM 2024 genom seger i öppningsmatchen mot USA ska nu följas upp med ytterligare en vinst mot Polen 12/5. Vi ser matchen via live stream på Unibet här!

Hockey-VM spelschema söndag 12 maj 2024:

12:20 Finland – Storbritannien
12:20 Slovakien – Kazakstan
16:20 Danmark – Kanada
16:20 Lettland – Frankrike
20:20 Sverige – Polen
20:20 Österrike – Schweiz

Sverige – Polen VM-tipset 12/5

Vilken pangstart Sverige fick mot USA i VM-premiären. Resultatet 5-2 kanske dock inte riktigt speglar matchen som sådan. En bit in i tredje perioden var det helt öppet när USA reducerade Sveriges ledning med 3-1 till 3-2. Men när USA försökte sig på en sista forcering för kvittering i slutminuterna så lirkade svenskarna in både 4-2 och 5-2.

Polen förlorade sin öppningsmatch i VM mot Lettland på övertid. Instinktivt tänker vi möjligen att Sverige bör sopa isrinken med Polen, men faktum är att Lettland inte brukar vara någon slagpåse nu för tiden. Så särskilt självsäkra ska inte Sverige vara inför söndagens möte med Polan. I alla fall inte för självsäkra, men visst bör Sverige med sitt stjärnspäckade gäng vinna den här matchen. Under 6.5 mål totalt blir vår speltips inför Sverige – Polen i Hockey-VM 12/5 till odds 2.20 hos Unibet här!