Coppa Italia-finalen mellan Atalanta och Juventus 2024 kommer bli en häftig fotbollskamp mellan två av Serie A:s tyngsta lag. Med tanke på deras senaste prestationer och deras tidigare möten är förväntningarna höga på vad som kommer att bli en nervkittlande finaldrabbning.

Streama Coppa Italia finalen 2024 mellan Atalanta och Juventus live på onsdag 15 maj kl. 21:00 direkt på Unibet här!

Coppa Italia Final 2024 Atalanta – Juventus

Atalanta kommer till finalen med en imponerande serie av resultat i ryggen. I deras senaste matcher har de visat upp en imponerande form, med segrar mot lag som Roma samt Marseille i Europa League. Med en 2-1-vinst över Roma den 12 maj och en övertygande 3-0-vinst över Marseille den 9 maj har Atalanta visat att de just nu besitter både styrka och taktisk skicklighet. Deras senaste möte med Juventus slutade oavgjort, men med deras form är de redo att utmana Juventus på allvar om den italienska cuptiteln.

Juventus å andra sidan har haft något blandade resultat på sistone. Faktiskt inte en enda seger på de sex senaste spelade matcherna. Även om de har imponerat under perioder i vissa matcher, så har de också haft det ovanligt tufft på sistone, vilket inkluderar en förlust mot Lazio i Coppa Italia-semifinalen den 23 april. Deras senaste möte med Atalanta resulterade i en oavgjord match, vilket visar på att det kommer att bli en jämn kamp mellan de två lagen.

Vi väntar oss en minnesvärd Coppa Italia final 2024

När vi granskar deras tidigare möten får vi en inblick i den intensitet som kan förväntas i finalen. Det är tydligt att både Atalanta och Juventus har vad som krävs för att göra den här finalen till en minnesvärd final i Coppa Italia 2024.

Med tanke på den statistiken och deras form kommer finalen att vara en match där varje ögonblick kommer att räkna. Båda lagen har starka försvar och explosiv offensiv, vilket innebär att det kan gå åt båda håll. Men i slutändan kommer det att bli en kamp om vilket lag som kan hålla sitt huvud kallt och utnyttja varje chans som presenteras för dem.

För fansen runt om i världen kommer finalen mellan Atalanta och Juventus att vara en händelse att minnas. Med två av Serie A:s mest framstående lag på planen förväntas det bli en spektakulär uppvisning av fotbollskonst när de båda lagen kämpar om Coppa Italia-titeln.

Svenskt Spel tippar på att båda lagen gör mål till odds 1.92 @ Unibet här!

Fotbollshöjdare onsdag 15 maj 2024

Allsvenskan

 • 19:00 Halmstads BK – BK Häcken
 • 19:00 IF Elfsborg – AIK
 • 19:00 Mjällby AIF – Hammarby IF
 • 19:00 Västerås SK – IFK Värnamo

Coppa Italia

 • 21:00 Atalanta – Juventus

Premier League

 • 20:45 Brighton – Chelsea
 • 21:00 Manchester United – Newcastle

La Liga

 • 19:30 Sevilla – Cadiz CF
 • 19:30 Vallecano – Granada
 • 22:00 Celta Vigo – Ath. Bilbao
 • 22:00 Getafe – Atl. Madrid

Ligue 1

 • 21:00 Nice – PSG
 • 21:00 Reims – Marseille

Mer om Live stream sport!