Våra svenska hockeygrabbar manglar allt motstånd i hockey-VM 2024 och lördagens motståndare Lettland lär få känna på samma mangel. Letterna som ju vann de tre första matcherna i VM och såg förvånansvärt bra ut åkte sedan på storstryk 8-1 mot Tyskarna. Därför tänker vi att det inte ska bli något annat än svensk seger i denna femte gruppspelsomgång.

Hockey-VM lördag 18 maj 2024

Streama alla matcher i hockey-VM 2024 live på Unibet här!

12:20 Danmark – Schweiz
12:20 Lettland – Sverige
16:20 Kanada – Finland
16:20 Tyskland – Polen
20:20 Frankrike – Slovakien
20:20 Tjeckien – Storbritannien

Lettland – Sverige i VM tipset 18/5

Vi analyserar inte så mycket mer än att vi beaktar de bägge hockeynationernas tidigare resultat under VM samt har i åtanke Sveriges stabila och effektiva spel hittills. Över 5,5 mål totalt i matchen bör inte bli en alltför osäker gissning och detta till ett skaplig odds 2.0 @ Unibet dessutom! Go Sweden go!