VM går in i den allra sista grupprundan och nu ska det avgöras för vilka som går vidare till slutspelet, och framförallt vilka lag som får möta varandra i kvartsfinalerna. Hittills obesegrade Sverige möter Slovakien som kämpar för att hålla sin fjärdeplats för fortsatt spel i VM.

Streama alla matcher i hockey-VM 2024 live i mobilen, paddan eller datorn!

VM-matcher tisdag 21 maj 2024:

12:20 Frankrike – Tyskland (Viaplay/Unibet)
12:20 Österrike – Storbritannien (Viaplay/Unibet)
16:20 Kanada – Tjeckien (Viaplay/Unibet)
16:20 Lettland – USA (Viaplay/Unibet)
16:20: Frankrike – Kazakstan (Viaplay/Unibet)
20:20: Finland – Schweiz (Viaplay/Unibet)
20:20: Sverige – Slovakien (Viaplay/Unibet)

Speltips Sverige – Slovakien 21/5

1.57 i odds (hos Unibet) för svensk seger över slovakerna är kanske inte ett jättehögt odds precis, men vi höjer bara insatsen lite så tänker vi att vi kammar hem någorlunda säkra pengar. För även om Sverige redan är klara gruppvinnare innan nedsläpp så tror vi Tre Kronor vill gå igenom gruppspelsfasen obesegrade.

Njut här av några ikoniska matchsekvenser som Tre Kronor bjudit oss på genom åren: