Inför finalen i Franska Öppna 2024 mellan Alexander Zverev och Carlos Alcaraz ser vi fram emot en mycket spännande match mellan två talangfulla spelare. Baserat på deras tidigare möten och nuvarande form kan vi förvänta oss en hård kamp om titeln. Streama finalen live på söndag 9 juni 2024 med start kl. 14:30 hos Unibet!

Speltips inför finalen i Franska Öppna mellan Alexander Zverev och Carlos Alcaraz

Här är en analys och ett speltips inför finalen:

Tidigare möten

En titt på deras tidigare matcher ger oss en blandad bild:

 • Zverev har vunnit 5 matcher
  • Senaste segern: 13 november 2023 (2-1)
  • Andra anmärkningsvärda segrar: 31 maj 2022 (3-1), 24 januari 2024 (3-1)
 • Alcaraz har vunnit 4 matcher
  • Senaste segern: 14 mars 2024 (2-0)
  • Andra anmärkningsvärda segrar: 7 september 2023 (3-0), 2 maj 2023 (2-0)

Analys

 • Zverevs styrkor: Hans kraftfulla serve och stabila backhand har ofta gett honom fördelar mot Alcaraz. Han har också visat sig stark i Grand Slam-matcher, vilket hans segrar i Franska Öppna och Australian Open bekräftar.
 • Alcarazs styrkor: Hans snabba fotarbete och aggressiva spelstil gör honom till en farlig motståndare på grus. Han har också visat stark form i år, vilket bevisas av hans senaste seger mot Zverev i mars.

Form och Förberedelser

Båda spelarna har haft imponerande säsonger hittills, och deras väg till finalen i Franska Öppna har varit övertygande. Zverev har visat mental styrka i avgörande moment, medan Alcaraz har visat upp en imponerande teknisk tennis.

Speltips

 • Matchvinnare: Med tanke på Zverevs tidigare framgångar på grus och hans segrar i större matcher mot Alcaraz, lutar vi åt att Alexander Zverev har en liten fördel i denna final.
 • Set-spel: En femsetsmatch är mycket möjlig, vilket vi har sett i tidigare möten i Grand Slam-sammanhang. Ett spel på att matchen går till fem set kan vara värt att överväga.
 • Livebetting: Eftersom matchen kommer att streamas live på Unibet, rekommenderas att följa matchen och satsa live. Båda spelarna har haft svackor och toppar under matcherna, vilket kan ge möjligheter till lönsamma satsningar under spelets gång.

Slutsats

Finalen i Franska Öppna mellan Alexander Zverev och Carlos Alcaraz kommer säkerligen att bli en rafflande upplevelse. Med tanke på deras tidigare möten och nuvarande form, föreslår vi att satsa på Alexander Zverev som vinnare och överväga att matchen går till fem set. Glöm inte att du kan både följa matchen via stream och satsa på liveodds under matchen direkt på Unibet för att maximera spänningen och möjligheterna.

Speltips: Alexander Zverev vinner och matchen går till fem set. Spel och odds finns på Unibet.

Streama finalmatchen live direkt på Unibet och njut av toppentennis!

Franska Öppna Final 2024: Alexander Zverev - Carlos Alcaraz