PSG – Marseille är en av dagens allra största fotbollsmatcher som spelas i Europa just idag, matchstart kl. 21.00.

Zlatan och Beckham

PSG leder Ligue 1 men skuggas precis bakom av Lyon och Marseille. Zlatan har som bekant gjort succé i PSG i år och har stjärnstatus i Frankrike men frågan är inte om nyförvärvet David Beckham har ännu större status, i alla fall som varumärke! Nu ser det ut som att Beckham också kommer att få göra sitt första framträdande i PSG tröjan sedan han anlände till klubben i kvällens toppmatch mot Marseille. Vilken härlig syn det skulle ara att få se både Zlatan Ibrahimovic och David Beckham på plan samtidigt i samma lag. Nu ska man dock inte ha för stora förhoppningar om att Beckham ska briljera med sina precisa inlägg som tidigare i karriären, det är ändå en match ospelad Beckham som eventuellt ställs på plan då han inte spelat en match sedan början av december.

PSG – Marseille TV och Odds

PSG – Marseille sänds i tv kanal TV4 Sport med matchstart kl. 21.00. Om du vill spela odds på matchen PSG – Marseille så finnsdet många olika odds möjligheter på matchen hos Betsson Odds:

PSG - Marseille odds