Vi skrev igår om PSG:s match mot Marseille och att en ny storstjärna skulle göra Zlatan sällskap i form av David Beckham. Beckham fick hoppa in i den 75:e matchminuten och spelade i slutet fram Ibrahimovic till ett mål. Dock sågas Zlatan åter igen efter en blek insats av de franska tidningarna enligt Aftonbladets artikel idag. Senast jag såg Zlatan såg han frustrerad ut mot Sochaux när man förlorade med 3-2. Han fick inte mycket med sig i den matchen och tog inte speciellt många löpningar heller. Han är fortfarande PSG:s mest värdefulla spelare men han måste visa en bättre inställning. Han var bra mot Valencia i Champions League men drog på sig en onödig utvisning i slutet som fick fokus istället för hans prestation på planen. Den bleka insatsen mot Sochaux följdes alltså upp med ytterligare en mot Marseille. Är det så att svensken börjat tappa motivation i PSG? Eller tänder han bara till när det gäller de större matcherna? Vi tror att det kan vara en kombination. Igår snöade det och jämför man det med ett hyffsat varmt San Siro såhär års så vet i alla fall jag vad jag skulle föredra. Vi hoppas i alla fall att Zlatan knyter näven nu och preseterar både i ligan och i CL under våren. Det vore kul om det skulle bli ett möte i CL mellan Milan och PSG! Då skulle det inte vara något problem med Zlatan och hans motivation i de matcherna..