Hallå!

Hoppas ni hängde på senast när spelet ”Under 6,5 gula kort” synades i matchen Celta Vigo-Athletic Bilbao till 2,11. Desto mindre roligt var det på Swedbank Stadion där Malmö vaknade för sent och bara fick 1-1 hemma mot ”Peking” trots ett massivt tryck i nästan hela andra halvlek. Jag kanske borde hålla mig till mina hörnor och kort från medelhavet i fortsättningen. 

I skuggan av Barcelonas uttåg ur Champions League fortsätter jakten på den 22:a ligatiteln. Man gästas ikväll av ett gäng grönvita krigare från Andalusien, Real Betis. Jag har svårt att tro både Xavi och Iniesta byttes ut av en slump, rätt omgående efter Arjen Robbens 0-1 mål i Champions League-semifinalen senast. Man vill ha fräscha spelare och ge sig själva goda förutsättningar för att säkra ligatiteln tidigast möjligt. Av samma anledning känns det inte så konstigt att Messi inte startade i returen mot Bayern München.  Inga onödiga risker bör tas. I kväll tror jag vi får en reaktion i positiv bemärkelse.

FC Barcelona v Celtic FC - UEFA Champions League

Förhoppningsvis får vi se en positiv reaktion mot Real Betis.

Pinto 

Adriano – Bartra – Piqué – Alba

Xavi – Song – Thiago 

Alexis – Messi-  Tello

Ovan lyder en tänkbar startelva. Om nu Messi, mot förmodan, inte skulle starta finns en hygglig ersättare i David Villa. Oavsett hur det blir med den saken är det av yttersta vikt att man presterar ikväll. Jag både tror och hoppas på att man klarar av uppgiften och då gör man ”normalt sett” minst tre mål på hemmaplan mot ett lag av Betis kaliber.

Hemmalag över 2,5 mål @1,70- insats: medel

Hemmalaget gör mål i båda halvlekar @ 1,63 – insats: hög

Spelen hittar du hos Betsafe.

Svenskt Spel har tidigare rekat om Zlatan och PSG:s chans att i praktiken säkra ligatiteln redan ikväll (länk till artikel). Undertecknad är inne på samma spår.

PSG att göra mål i båda halvlekar spelas med hög insats till 1,74 hos Betsafe

Kommentarer uppskattas. På återseende!