På söndag i säsongens sista viktiga match i Italien gör Roma och Lazio upp om segerbucklan i finalen av TIM Cup som också kallas Coppa Italia. Matchen är tillika ett hett Romderby! Och det kommer nog bli en mycket het och spännande fotbollsmatch vi har att se fram emot. Roma slutade nämligen på sjätte plats i Serie A precis före Lazio på sjunde och det skiljde tillslut bara en ynka poäng mellan lagen efter 38 spelade matcher den här säsongen.

Final TIM Cup Roma - Lazio

Live Stream Roma – Lazio

Roma har sjutton gånger tidigare spelat final i den italienska cupen TIM Cup (Coppa Italia) och vunnit nio av dessa. Lazio har inte heller varit dåliga med sina fem segrar på sju spelade finaler. Senast Roma vann var året 2008 och Lazio höjde bucklan i skyn så sent som 2009. I Italien är cupen riktigt stor och årets final är nog ännu större än vanligt då två lag från huvudstaden Rom ska kämpa om titeln.

Final TIM Cup Roma – Lazio sänds via Unibet Live Stream med matchstart kl. 18.00.

Se trailer inför Roma – Lazio:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dF6NDUYLFBA[/youtube]

 

Champions League final 2013

Se även årets största fotbollmatch Champions League finalen mellan Dortmund och Bayern München på lördag. Svenskt Spel har analys, speltips och odds inför finalmötet i Champions League mellan Dortmund – Bayern München.

Champions-League-Final-Dortmund-Bayern-München