Hallå!

Undertecknad har på senare tid inte varit lika aktiv som vanligt vad beträffar rekar här på Svenskt spel, men i min frånvaro har vår nye skribent, Sebastian, passande nog visat bra form på sina många inlägg. Hoppas att ni har ryggat väl och utvidgat spelkassan.

Idag hämtas spelen från Confederations cup och Superettan.

Vi börjar i Sverige, där Örebro har ett utmärkt läge att bättra på sin redan utmärkta hemmastatistik när ett skadedrabbat Ljungskile kommer på besök i afton. ÖSK toppar dessutom Superettan med hela 30 poäng på 13 matcher, medan Ljungskile huserar någonstans i mitten med 19 inspelade pinnar. För ett lag med ambitionen att ta klivet upp i Allsvenskan igen har man inte råd att börja tappa poäng på hemmaplan mot lag som är genomgående sämre. Med förutsättningarna som ges ikväll ska det inte bli några konstigheter och jag har en stark känsla att Örebro helt enkelt gör sitt jobb. ÖSK+Fotboll+Logo

Örebro hcp – 1 spelas med medelinsats till 1,94

Örebro över 1,5 mål synas till 1,50 med hög insats

Båda spelen hittar du hos Betsafe

brasilien

Kan muskelpaketet Hulk visa vägen för Brasilien?

 

Vi äntrar nu slutspelsfasen i Confederations cup och ikväll är det dags för Brasilien-Uruguay. Hemmalaget är naturligtvis befogad favorit och även om man har haft svårt mot Uruguay tidigare är jag övertygad om att Brasilien står som segrare efter 90 minuter. Jag tror dock att Uruguay kan störa i sitt vassa kontringsspel med spelare som Cavani och Suarez i spetsen. Målchanser kommer definitivt att skapas och det är inte otänkbart att man lyckas göra mål. Med målchanser kommer även hörnorna och linan är spelvärd i bortalagets favör.

Bortalag över 3,5 hörnor synas med medelinsats till 1,72

Jag väljer, likt Sebastian, att kliva in med låg insats på att bollen någon gång under 90 minuter träffar antingen ribban eller stolpen. Värdet är stort, sannolikheten att det inträffar likaså.

 1,75 är för bra för att inte testas – du hittar spelet här

 

Jag går även in med hög insats på dubbeln Brasilien och Örebro till 1,84 hos betsafe

Kommentarer uppskattas givetvis. På återseende!