Hej!

Torino gjorde det bra senast och hörnspelet till 1.75 satt redan efter 60 minuter. Däremot verkar inte min kärlek till Alessio Cerci vara ömsesidig, då han bestämmer sig för att missa straff när jag rekar honom som målskytt till 3,70. Otroligt men sant. Nu stundar en härlig kväll med Champions League där utbudet är stort. Som rubriken lyder ges vi nu möjligheten att spela på bollinnehav, vilket är en nyhet i dessa sammanhang. Vill du också spela på bollinnehav rekommenderar jag att du blir kund här hos Betsafe, som är det enda bolaget på marknaden att erbjuda specialspel som detta.

Här finner du tidigare rekar med specialspel:  ”T.Rantie att springa offside” eller ”Bollen att träffa virket”. Utöver dessa finner du givetvis också ett brett standardutbud till trevliga odds.

Således, mötet Milan-Barcelona väntar på San Siro denna afton. Lagen möttes faktiskt förra året i en match där Barcelona passade runt bollen i 90 minuter varpå Milan kontrade in två mål i andra halvlek och vann med samma siffor. Då fick jag intrycket att Barcelona inte brydde sig huruvida man vann eller förlorade. Får vi se något liknande denna match? Svårt att gissa. Båda lagen har vunnit sina inledande matcher i gruppspelet och för Barcelona ligger ett El Clásico runt hörnet, mötet med Real Madrid i ligan alltså. Matchbilden känns desto mer given, då Milan lär inrikta sig på kontringsspelet med den elva man mönstrar till kvällen som gissningsvis ser ut så här:

957995-15731834-640-360

Milan har stört Barcelona på San Siro förr

Amelia
Abate – Zapata – Mexes – Constant
Montolivo – De Jong – Muntari 
Birsa
Matri – Robinho

Visst är Barcelona ett lag i en klass för sig, men Milan är alltid Milan. Framförallt på San Siro i Champions League. Där har man varit med förr och skapat en rutin som är ovärderlig i dessa sammanhang. Så för att leverera ett speltips. Jag tror Milan kan sticka upp och överraska ikväll. Man har hemmaplan och fansen i ryggen. Det finns faktiskt goda chanser för laget att etablera sitt spel emellanåt. Känslan är att Milan inte låter sig bli utspelade inför sin hemmapublik.

Totalt innehav för hemmalaget: Över 33,5 – synas med medelinsats till 1,87

Totalt antal hörnor för hemmalaget – synas med samma insats till 1,64

Hur ser era spela ut inför kvällen? Kommentera gärna. På återseende!