Hej!

Handikappspelet ( 0-3 )  till 1,76 satt stabilt senast då Valencia vann hörnstatistiken med 10-2. Detta innebar även att fem raka speltips har gått in, och jag tror starkt på att det sjätte levereras i kväll.

rantie_960180c

Den vindsnabbe afrikanen hamnar förmodligen på ”fel sida” av backlinjen i kvällens heta derby

Matchen som sticker ut på onsdagsprogrammet är skånederbyt, Malmö-Helsingborg. Svenskt spel har tidigare i veckan publicerat en artikel med speltips som främst fokuserar på resultat och målskyttar (länk till artikel). Som rubriken lyder, har undertecknad hittat värde i andra marknader. Jag publicerade en liknande rek för några veckor sedan, där Thorvaldsson var i fokus. Tyvärr kom islänningen inte till start den gången. Den här gången handlar det om Tokelo Rantie, som enligt Malmö FF:s hemsida är uttagen i truppen till dagens match och med all sannolikhet kommer att starta.

Jag har sett Malmö och Rantie flera gånger denna säsong.  Han har en otrolig speed och bjuder på akrobatiska finter och mål, för att i nästa skede likna någon som aldrig ens rört en boll. I den bemärkelsen är Rantie en egendomlig spelare. Faktum är dock att det mesta av Malmös anfallsspel går genom denne man vars speluppfattning inte alltid är den bästa. Han löper stundtals naivt i djupled och hamnar således ofta offside, åtminstone varje gång jag sett honom spela.

”T.Rantie to cause an offside call” synas med hög insats till 1,40 – jag spelar här!

______________________________________

Kommentera gärna om ni hakar på. Framöver kommer även fotbollens motsvarighet på NHL, Brasilianska Campeonato Brasileiro, uppmärksammas av mig där jag analyserar mängder med spelvärde objekt ända fram till december månad. På återseende!