Hej!

Spelet på att Udinese skulle ha minst 40% av bollinnehavet till 1,79 satt ganska stabilt igår (51-49 %). Dessa specialspel finns med i utbudet ibland, och liknande spel har rekats av mig här på bloggen. Exempel på tidigare rekar är ”T.Rantie att springa offside” eller ”Bollen att träffa virket”. Vill du vara med och rygga framtida specialspel rekommenderar jag att du blir kund här hos Betsafe, som utöver ett bra standardutbud med fina odds är bolaget bakom dessa udda, men roliga spel.  Idag tror jag mig ha hittat ett par spel i matchen Torino-Inter.

alessio-cerci-torino

Stekhete Cerci lär oroa Inter i afton

Jag är verkligen förtjust i Torino och jag är glad att laget lyckades hänga kvar i Serie A förra säsongen. Klubben utstrålar mycket som är härligt med Il Calcio, den italienska andan. Fotbollsmässigt är man inte så tokiga heller, framförallt när den där Alessio Cerci spelar, en fantastisk fotbollsspelare och givetvis personlig favorit. Ikväll kommer Inter på besök, och jag är övertygad om att man stör den forna jätten som i vanlig ordning, har pressen på sina axlar. Jag är inne på ett hörnspel i Torinos favör, där linan ligger på 4,5. Det känns mycket rimligt att man lyckas gå över den linan idag, vilket man brukar göra. Laget utnyttjar i stor utsträckning spel via flankerna vilket normalt sett renderar i många hörnor.

Antal hörnor hemmalag: Över 4,5- synas med medelinsats till 1,75

Testar även en liten peng på Alessio Cerci som målskytt till 3,70

På återseende!