Silly Season är i full gång och massor av fotbollsövergångar som officiellt bekräftats blandas med ännu fler rykten. Många av ryktena handlar om vår svenska storstjärna Zlatan Ibrahimovic som för närvarande spelar i Paris SG och alla säger de att just här spelar Zlatan nästa säsong. De mest frekventa ryktena när det gäller Zlatan handlar om övergångar till klubbar som Real Madrid, Manchester City, Chelsea, Napoli, Juventus och Manchester United. Extra spännande är det också kanske för att Ibra själv aldrig klart uttalat sig om nästa fotbollssäsong.

Silly Season - Här spelar Zlatan nästa säsong

 

Silly Season bloggar om var Zlatan spelar nästa år

Silly Season lockar ett otroligt intresse världen runt och bloggarna är många om fotbollsrykten och vilka övergångar inom fotbollscirkusen som kommer äga rum. Men det är kanske inte så underligt då alla fotbollsälskare får drömma om supervärvningar till just sitt favoritlag och kanske har turen att även får skrika ut sin glädje över att drömmen slog in. Svenskt Spel listar här några av de bästa svenska bloggarna där man kan följa Silly Season ryktena och skvallret.

Aftonbladet Silly Season: http://bloggar.aftonbladet.se/sillyseason/

Expressen Sillybloggen: http://bloggar.expressen.se/fotbollssilly/

Svenska Fans Silly Season: http://www.svenskafans.com/silly_season/

Silly Season.com: http://se.sillyseason.com/

Odds för Silly Season ryktet var Zlatan kommer spela

Svenskt Spel har hämtat oddsen för var Zlatan Ibrahimovic kommer spela näst säsong från spelbolaget NordicBet. Lägsta oddset får du om du tror att Zlatan kommer spela kvar i sin nuvarande fotbollsklubb PSG och högst odds får du om du satsar på att Zlatan nästa år spelar i sin tidigare klubb Barcelona igen.

Silly Season odds Zlatan Ibrahimovic

 

Kommentera gärna om vilken klubb du tror Zlatan Ibrahimovic representerar nästa säsong!