Mmmm! Visst är det väl underbart att den Engelska ligafotbollen (eller åtminstone Championship) är igång igen? TV10 direktsände härligheten i lördags och det var inte annat än att man var lite sprudlande pirrig inför matchstart ! 🙂

Ett lag som ska bli spännande att följa den här säsongen är Leeds United. Laget, som under flertalet år under Ken Bates-eran inte lyckades komma närmare uppflyttning än vad Chelsea gjorde nedflyttningsstrecket i Premier League. Nu är det dock ett annat lag med en annan ledning som huserar på Elland Road. Manager McDermott har en uttalad tanke om att satsa smart på unga, egna spelare och han vill bygga ett lag med långsiktiga ambitioner. För oss som kan Liverpool managern Brendan Rodgers, känns dessa båda herrars sunda inställning till modern fotboll, riktigt härlig!

Leeds vann sin premiärmatch i ligan i lördags då man besegrade Brighton med 2-1 på Elland Road. Segermålet gjordes av ett av nyförvärven för säsongen, Luke Murphy. Segern i sig satt en bit inne, men Leeds visade upp ett flera gånger bättre spel än sina motståndare och kan de ta sig an onsdagsskvällens motståndare  – Chesterfield på samma sätt, blir det seger igen!

Trots att det är cupmatch spelar McDermott spelar starkaste laget.  Det är så pass tidigt på säsongen att det inte finns någon oro för att slita på spelare. Med spelare som Byrom, Murphy och McGormack på planen vinner man!

Odds från spelbolaget: Betsson.com | Spelstopp: 7/8, kl.20.56


  • Land: England
  • Cup/Liga: Capital One Cup
  • Event: Leeds – Chesterfield
  • Spel: hemmalaget vinner
  • Odds: 1,55
  • Insats: 6/10

PS! Nya spelare hos Betsson får alltid 1500 kr i oddsbonus!

-> Registrera konto hos Betsson?

Hur lägger Ni onsdagens spel?

//Sebastian Lilja (@Bettingexperten på Twitter)