Resultat från senaste spelet: Vinst, till 1,44 gånger pengarna!


Ikväll bjuder Division Två, Södra Svealand på ett riktigt bjudodds då bottenlaget Assyriska ställs mot tabelltvåan Motala AIF. Oddset 1,57 (hos Betsafe) på seger för Motala är riktigt bra med tanke på att man inte har förlorat på bortaplan den här säsongen, har 12-6 i målskillnad, är obesegrad i de fem senaste matcherna (fyra segrar, en oavgjord) och endast har förlorat en gång den här säsongen.

Assyriska har bortsett från den överraskande segern mot Smedby senast, endast tagit poäng i fyra matcher den här säsongen. Tar man poäng när seriens kanske formstarkaste lag kommer på besök? Nej, jag tror inte det!

Odds från spelbolaget: Betsafe.com | Spelstopp: 13/8, kl.19.00


  • Härkomst: Sverige
  • Cup/Liga: Div 2 S. Svealand
  • Event: Assyriska – Motala AIF
  • Spel: Bortalaget, vinner matchen
  • Odds: 1,57
  • Insats: 9/10

-> > Fler odds på matchen

//Sebastian Lilja (@Bettingexperten på Twitter)