Resultat från senaste spelet: Vinst, till 1,57 gånger pengarna!


Välkommen till ”lördagsspelet” där jag presenterar tre utvalda spel som inger spelvärde. Lördagsspelet blir förhoppningsvis en festlig liten tradition som som ger fina vinstpengar i kassan.

I Lördagensspelet den här veckan har jag valt ut spel med härkomst från Engelska Premier League och Championship. Samtliga odds i lördagsspelet kommer den här veckan från Betsafe.com. Spelstopp för den tidigaste matchen är 13.45.


Liverpool – Stoke, antal mål i första halvlek, -1,5 (odds 1,50, insats 7/10)
Liverpool har an aningen dyster historia när det handlar om att leverera i öppningsmatcher. Förra årets premiärförlust kommer man dock säkert att göra allt för att inte återupprepa och med det lag man har nu ska det knappt vara möjligt. Vad som talar för att det blir en målsnål första halvlek är dels det faktum att Suarez inte kommer att spela. Han är Liverpools bästa spelare i boxen och utan honom är man inte lika effektiva framåt (även om man gjorde det relativt bra de sista matcherna förra säsongen).

Desssutom är Stoke garanterat inställda på att plocka med sig en poäng från Anfield och kommer således att ha stort fokus på defensiven.

Arsenal – Aston Villa, antal mål för hemmalaget, -2,5 (odds 1,57, insats 7/10)
Arsenal ser mer och mer ut att få äta rester från det stora transferbordet. Med endast ett par veckor kvar att tillgå, har man fortfarande inte hämtat in den där efterlängtade strikern som laget så desperat behöver. Vem som ska göra målen nu när man sålt bort Arshavin, Gervinho, Chamak, samt placerat Bendtner i frysboxen, ja det är jag inte man att svara på. Enligt min uppfattning finns det ingenting som talar för att Arsenal gör fler än två mål mot ett defensivt inspirerat Aston Villa. Ett Villa som dessutom vet att ett oavgjort 0-0 resultat på Emirates är riktigt bra.

Underspelet på Arsenal kan mycket väl vara omgångens bästa spel från Premier League!

West Ham – Cardiff, antal varningar för bortalaget +1,5 (odds 1,61, insats 5/10)
Det här blir kanske en lagom motståndare att bita i för nykomligen Cardiff. West Ham är visserligen starka på hemmaplan, men kanske kan man kriga till sig en poäng med hjälp av sin stora motivation? För det bör bli en hel del kämpande, rivande, slitande och tacklande om Cardiff ska orka med det höga tempot som är i en Premier League-match. Att man drar på sig minst två varningar känns motiverat, särskilt om man också lägger till att det lär vara en och annan spelade i Cardiff som är övertända dagen till ära!


Samtliga spel har enskilt spelvärde, men kan också kombineras. Bland annat till en fin trippel hos Betsafe till oddset 3,79!

Lycka till och rygga gärna lördagsspelet och var med i jakten på vinstpengarna!

//Sebastian Lilja (@Bettingexperten på Twitter)