Resultat från senaste spelet: Vinst, till 1,57 gånger pengarna + Vinst, till 1,50 gånger pengarna!


Det blev två fina vinster i premiären av ”lördagsspelet”. Både Arsenal och Liverpool motsvarade mina förväntningar!

Ikväll spelar jag garderingsseger på Juventus som möter Lazio i Italienska supercupen. Juve har värvat starkt i sommar och förstärkt laget med bland annat Carlos Tevez! Ikväll lär man vara ordentligt sugna på att visa fansen vad man kan och att man är med på banan från start den här säsongen.

Jag spelar ”hemmaseger, inget spel vid kryss” till oddset 1,40 hos Betsafe. Ett lagom spel som tar hänsyn till att det är säsongens första riktiga tävlingsmatch. Insatsen blir också därefter, 5/10  Spelstopp är 21.00 och matchen sänds i TV4.

//Sebastian Lilja (@Bettingexperten på Twitter)