Resultat från senaste spelet: Vinst, till 1,40 gånger pengarna!


Gårdagens segerspel på Juventus satt som bara den. Skönt att resultatet matchade magkänslan!

Ikväll blickar jag mot Sverige och det Allsvenska mötet mellan Mjällby och Helsingborg. Hemmalaget befinner sig i en offensiv uppförsbacke och har i och med den senaste tidens resultat rasat ner till endast fem poäng över strecket. Att lagets stora stjärna Haris Radentinac nyligen lämnade för Djurgården gör inte direkt läget bättre.

Ikväll möter man ett toginspirerat Helsingborg som måste vinna om man vill fortsätta ha serieledningen i egna händer. Efter två raka missräkningar i protokollet är det blåstället på för att jobba in tre poäng nu. Stort plus för lagets chanser är att målsprutan David Accam är tillbaka efter avstängning, samt att återvändande Imad Khalili finns tillgänglig.

Jag spelar seger för Helsingborg till oddset 1,96 hos Betsafe. Därutöver spelar jag ett singelspel Mjällbys målproduktion -1,5 i matchen till oddset 1,34. Lirar medelinsats på det första spelet, 6/10 och 7/10  på det andra.

Hur spelar ni ikväll?

//Sebastian Lilja (@Bettingexperten på Twitter)