Se Barcelonas ligapremiär med Messi och Neymar ikväll

Ikväll kl. 19.00 har Barcelona sin ligapremiär i La Liga 2013/2014 med två av de största fotbollsstjärnorna just nu, Messi och Neymar. Matchen kan du se via Livestreaming och det kommer bli superintressant att få se Messi tillsammans med hans nye lagkamrat Neymar. Barcelona tar på sin hemmaplan Camp Nou emot Levante som förra säsongen slutade på elfte plats och Barcelona vill naturligtvis vinna matchen och återigen spela hem La Liga pokalen likt förra säsongen då man vann den spanska ligan i överlägsen stil före Real Madrid.

Skyhöga förväntningar på Neymar

Efter att ha gjort en av de mest omtalade och intressantaste värvningarna under sommartransfern i och med köpet av brasilianaren och superlöftet Neymar född 1992, så vill nu alla se honom och Lionel Messi skapa fotbollskonst tillsammans på planen. Neymar var en av Brasiliens hjältar den här sommaren då man segrade i Confederations Cup 2013 så förväntningarna är alltså skyhöga på Neymar som till fullo heter Neymar da Silva Santos Júnior. Men rubba Messi från tronen som den bäste och mest värdefulla spelaren i Barcelona kommer han nog få svårt med. Vi hoppas på en kul säsong för de två spelarna tillsammans och även för oss som kommer följa det argentinsk/brasilianska parets framfart i tv rutan. Vi ser matchen Barcelona – Levante med Messi och Neymar hos bet365 Livestreaming. Se även vårt speltips för matchen!

Se Barcelona – Levante ikväll kl. 19.00.