Resultat från senaste spelet: Ingen utdelning


Kvällens spel hämtas från playoff-matcherna i Champions League. Matcher som på många sätt är av största vikt för de inblandade lagen. Följande spel lägger jag ikväll;

Lyon – Real Sociedad, hemmalaget vinner – kryss inget spel (odds 1,43 insats 5/10)
Fransmännen kommer till matchen med en stark inledning av Ligue 1 ryggen, samt en gedigen historik i CL-sammanhang. Fortfarande har man Gomis tillgänglig i laget vilket naturligtvis är en styrka när man nu kämpar för att ta sig in till den finaste turneringen av alla. Sociedad kommer till matchen med endast en ligamatch i benen, vilket kan vara en nackdel här. Hemmaspelet med kryssgaranti känns säkert.

>Fler odds på Lyon – Real Sociedad

Pacos de Ferreira – Zenit St:Petersburgh, bortalaget vinner matchen – inget spel vid hemmaseger (odds 1,50 insats 6/10)
Zenit har inför den här säsongen lyckats med bedriften att behålla Hulk samtidigt som man permanent har signat upp Arshavin. Båda lär få speltid här ikväll. Dock har det under sommaren florerat en del missnöje i klubben, framför allt från spelare som är missnöjda med den skeva lönesättningen. Kanske har det påverkan när man nu ska prestera när det gäller som mest? Jag känner mig aningen osäker på Zenits moral och förmåga varpå jag även här väljer garderingsspel. Tittat man dock spelare för spelar, lagdel för lagdel ska Zenit ha detta som i en liten ask.

>Fler odds på Pacos de Ferreira – Zenit St:Petersburgh

PSV – AC Milan, dubbelchans ”X2”, (odds 1,43 insats 7/10)
Det här är en match som för några år sedan skulle kunna vara en semifinal i CL. PSV är dock inte lika starka nu som var då. Framför allt har man inte längre ett lika slagkraftigt lag med samma spetskompetens. Av dessa båda lag håller jag Milan som stor favorit här. Man har spelat dussintals viktiga och avgörande matcher som dessa i play-off och man har gott om spelare som är vana vinnare. Lägger man till den enorma spetskompetens som finns i laget i form av exempelvis Balotelli, El Sharaawi och Montolivo, bör Milans segerchanser var mer än goda.

Det lilla som talar för att man eventuellt släpper till ett kryss här kan vara den ohyggligt stora press som Galliani har lagt på truppen. Ingen kvalificering – inga svarta siffror i budgeten har han meddelat, vilket självklart skapar mer press än den som kommer från det sportsliga i sammanhanget. Det som också talar för ett eventuellt kryss här är att PSV nog är mer än glada för ett oavgjort, gärna 0-0 resultat här. Kanske får vi därför se en prioriterad defensiv insats av hemmalaget?

>Fler odds på PSV – AC Milan


Hur spelar Ni på kvällens utbud?

//Sebastian Lilja (@Bettingexperten på Twitter)