Resultat från tidigare speltips: Vinst till oddset 1,50 och 1,43


Spännande match ikväll. Fenerbahce spelar för hedern och för det lilla halmstrå man har att nå till Champions League. Med vetskapen i ryggen att man kanske inte FÅR spela turneringen (klubben är under utredning för uteslutning), är man garanterat beredda på att gå över lik för att vinna här och åtminstone ge fansen en upplevelse utöver det vanliga.

Och kanske har segeroddset för en motståndare till Arsenal aldrig varit bättre än vad det är nu? Dubbelchans ”1X” ger oddset 1,61 hos Betsafe och segeroddset betalar 2,95. Dock vill jag inte räkna bort Arsenal och manager Wenger ur ekvationen riktigt än. Den gamle mannen vet vad han gör i matchsammanhang och VI vet vad CL betyder för mannen som sätter turneringen framför den egna serien.

Nej, de spel som istället lockar mig bäst till den här matchen är segerspelet på Arsenal – inget spel vid kryss (odds 1,61). Det spelet känns inte långt borta efter att ha granskat den preliminära startelvan som Arsenal ställer upp med. Det finns potential helt klart, även om bänken kanske har en hel del att önska.

Samtliga spel sätter jag hos Betsafe.com.

>Klicka här för fler odds på Fenerbahce – Arsenal

Hur lirar ni på kvällens matcher?

//Sebastian (@Bettingexperten på Twitter)