Resultat från tidigare speltips: Ingen utdelning


På fredag spelas det VM-kval för landslagen i Europa. Bland det stora utbudet väljer jag att satsa mina pengar på tre spel, målspel på Montenegro, målspel på Albanien och målspel på Island. Samtliga lag har en relativt hög oddssättning men en fin historik av att göra mål när pressen är mindre, vilket den är nu då samtliga lag spelar på bortaplan!


Slovenien – Albanien, bortalaget gör mål (odds 1,55, insats 5/10)

Albanien har gjort mål i sina senaste fem matcher och har en klurig historia av att gäcka lag som tror att man bara är slagpåsar. Man har endast förlorat en match av sina sju senaste vilket vittnat om självförtroende inom laget. Albanien ligger dessutom tvåa i gruppen och har en realistisk chans att ta sig till VM-slutspelet genom ett positivt resultat här.  I mina ögon är det som upplagt för Albanien. Den som är sugen på en eventuell skräll bör syna Albaniens odds till 4.75 gånger pengarna.

 >Se aktuella odds på Slovenien – Albanien


Schweiz – Island, bortalaget gör mål (odds 2,10, insats 4/10)

Här hittar vi ett riktigt fint odds på målspel. Island kommer till matchen  med sex gjorda mål på sina tre senaste matcher och med ett underdog-imponerande facit av två raka bortasegrar. Nu blir det naturligtvis en tuff uppgift att vinna mot gruppettan Schweiz men hemmalaget har inte dirket gjort sig kända för att ösa in mål eller dominera sina matcher. Nej, istället lever de mycket på sitt omställningsspel och frågan är hur pass bra det är nu när de kommer att få föra spelet?

Island har flera spelare från PL med nu och kan vid seger ta sig upp på andra plats i gruppen. Motivationen finns där med andra ord!

 >Se aktuella odds på Schweiz – Island


Polen – Montenegro, bortalaget gör mål (odds 1,49, insats 7/10)

Montenegro är utan tvekan den stora överraskningen i grupp  H då de leder med 14 inspelade poäng. Man har spelat till sig en imponerande målskillnad, eller vad sägs om 14-7 efter sju matcher!

Nu möter man ett Polen som spelar lite med kniven mot strupen. En förlust här gör drömmen om VM-kval till väldigt suddig, framför allt då man också har England framför sig. Man måste med andra ord gå för tre poäng och flytta fram laget, vilket i sin tur betyder att man gör sig med sårbara för Montenegros anfallsspel.

Montenegro har dessutom ett fint äss i rockärmen. Man startar nämligen med formtoppade Mirko Vucinic från Juventus!

>Se aktuella odds på Polen – Montenegro


//Sebastian Lilja

PS! Följ mig gärna på Twitter för att ta del speltips från mina olika spelbloggar! (@Bettingexperten på Twitter)