De speciella speltips fortsätter inför VM och det här kanske är ett av de mest konstiga. Men det bygger på att det faktiskt har hänt under ett antal VM turneringar förut och därför är det inte så konstigt att speltipset finns. Det handlar om en kvinna kommer att kasta kläderna eller i alla fall visa överkroppen under en fotbollsmatch. Det är inte riktigt skrivet i sten vad reglerna säger för speltipset och det kan vara värt att kolla med betsson först innan man ger sig på det. Men det här är det första av tre speciella speltips som vi på svenskt spel tror på. Vi har tidigare skrivit om handsmål och utvisad tränare. Normalt sett så förekommer det en del alkohol och det är inte omöjligt att någon får ett par extra öl i sig under mästerskapet och tappar omdömet. Vi kommer tippa på att en kvinnlig supporter klär av sig naken under en fotbollsmatch i vm till oddset 1.50 hos betsson.

Det speltipset kommer vi syna till medelinsats!

kvinnlig supporter naken fotbollsvm odds

Det är som sagt inte första gången en kvinna blir lite för överförfriskad och drar upp tröjan under en fotbollsmatch.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_dv5CLj1R_M[/youtube]