Nu börjar de verkliga förberedelserna inför Fotbolls-VM i Brasilien i sommar. Och du kan se alla landskamperna inför Fotbolls-VM via Live Stream på Unibet-TV helt gratis!

Se landskamperna inför Fotbolls-VM på TV

Fotbollslandslagen ska nu spelas ihop inför VM 2014

Sverige får ju tyvärr inte nöjet att vara med i fotbolls-VM i sommar när det går av stapeln i sambafotbollens hemland Brasilien. Vi är många svenskar som sörjer frånvaron av vårt kära landslag när fotbollens största turnering för män ska avgöras, inte minst landslagsspelarna själva med kapten Zlatan i spetsen. Men VM febern kommer säkert göra sig påmind ju allt närmare första matchen i VM vi kommer. VM-premiären spelas mellan Brasilien – Kroatien den 12 juni om drygt två veckor.

Nu innan VM ska vi få vara med när landslagen ska formas och spelsystem ska sättas. De här veckorna innan avgör också vilka av spelarna som blir förstaalternativen och får äran att vara startmän för sina respektive landslag. Vi har många härliga matcher att se fram emot redan närmaste dagarna! Lag som Italien och Portugal vässar VM-formen mot tufft motstånd.

TILL UNIBET-TV HÄR!

 

Unibet-TV sänder landskamperna inför Fotbolls-VM

Spelbolaget Unibet sänder många av landskamperna i direktsändning helt gratis via deras Livestreamingtjänst som kallas kort och gott Unibet-TV.

Närmaste dagarna sänds dessa matcher via Unibet-TV:

Onsdag 28 maj

kl. 04:00 USA – Azerbajdzjan

kl. 21:00 Skottland – Nigeria

 

Torsdag 29 maj

kl. 19:00 Kamerun – Paraguay

 

Fredag 30 maj

kl 20:00 Schweiz – Jamaica

kl. 20:30 Österrike – Island

kl. 22:00 Spanien – Bolivia

 

Lördag 31 maj

kl. 01:30 Uruguay – Nordirland

kl. 02:30 Bosnien – Elfenbenskusten

kl. 14:00 Norge – Ryssland

kl. 16:00 Kroatien – Mali

kl. 18:00 Algeriet – Armenien

kl. 19:00 Rumänien – Albanien

kl. 20:30 Portugal – Grekland

kl. 20:31 Holland – Ghana

kl. 20:45 Italien – Irland

 

Svenskt Spel kommer leverera en hel del speltips på fotbollsmatcher såväl inför fotbolls-VM som under VM-turneringen. Tisdagskvällens speltips (27/5) går till ett spel på att VM-aktuella Frankrike pyttsar ett par mål mer än motståndaren Norge i kvällens träningslandskamp. Frankrike har visat styrkebesked senaste tiden och känns som en het aspirant till VM-titeln 2014. Just den här matchen sänds dock inte i Unibet-TV.

På Svenskt Spel hittar du all information om vilka spelbolag på nätet som erbjuder Live Stream och inom vilka sporter de fokuserar sina livesändningar på.