Dagens bästa spel: Frankrike – Norge, hemmalaget antal mål +1,5, odds 1,62 @Bet365 med 6U
Land: Internationellt
Liga/Cup: Landskamp
Spelstopp: Tisdag 27/5 kl.21.00
Spelbolag: Bet365.com


Det franska fotbollslaget är som vanligt i lagom blåsväder. Den här gången är det dock inte på grund av uteblivna resultat som det stormar i vattenglaset. Nej, den här gången handlar det främst om en arg och upprörd tweet på Twitter angående petningen av Samir Nasri till VM-truppen. Tweeten kommer dock inte från Nasri själv utan från hans flickvän! Deschamps har nu bestämt sig för att ta hjälp av lagens långa arm för att hantera de uppkomna bekymret. Ibland är fotbollsvärlden bra liten…

Frankrike har annars som sagt presterat en god fotboll under våren. Laget inväntar nu VM-slutspelet i Brasilien och Deschamps gör nu allt han kan för att vässa lagets form inför den svåra utmaningen. En av de faktorerna som han måste fokusera på om resultatet ska gå vägen för det franska laget är anfallsspelet. Benzema och Remy är exempel på två spelare som Frankrike kommer behöva ha igång på allvar om man ska klara av att hota lagen man ställs inför.

Så vad gör man då om man är Frankrike och vill öva sig på att spela anfallsfotboll? Jo man arrangerar en träningsmatch mot Norge såklart! Kl.21.00 ikväll inleds operation ”målfest”. Ja, jag håller med att det kanske låter det lite överdrivet med målfest, men nog bör man kunna pricka in 2-3 mål. Så bra är man garanterat! Den senaste matchen blev exempelvis 2-0 mot Holland! Målspelet på +1,5 hos Bet365 känns givet.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Sebastian Lilja