bet365

Är du sugen på att tippa ett spel på Fotbolls VM med riktigt högt odds?

Ja då tycker vi att du ska titta närmare på ”kombinationsspelet” vinnare + bästa målgörare i Fotbolls VM där det finns massor av alternativa spelkombinationer varav många är med riktigt höga odds. Många av oss har redan innan Fotbolls VM börjar en klar favorit till slutsegern bland de deltagande landslagen. Detsamma gäller vilken spelare som kommer bli turneringens målspottare. Varför då inte spela på den kombo man tror ska vinna?

Tips på vinnande lag och VM:s främste målspottare

När det gäller att tippa på kombon vinnarlaget och främste målgörare i VM så finns det inte mindre än ca 500 spelalternativ att välja mellan hos spelbolaget NordicBet. Lägsta oddset är på 16,50 med spel på kombon Argentina/Lionel Messi medans högsta oddset landar på 3000,00 med en rad olika kombinationer varav ett exempel är Iran/Cristiano Ronaldo. Få tror med andra ord på att Iran står som slutsegrare när VM är över, och skulle de mot all förmodan göra det måste ändå Ronaldo vinna skytteligan, vilket är avsevärt mer realistiskt att han gör. Men att denna kombination av de två gör det samtidigt, minskar vinstmöjligheten till pytte-pytte-pytte-liten för att använda barnboksvänliga ord.

Vi har tidigare skrivit om vilka våra favoriter är angående vilket lag som kommer vinna Fotbolls VM 2014 och vilken spelare som kommer vinna skytteligan i turneringen. Som vinnare av Fotbolls VM tippade vi på Argentina då de dels har ett mycket starkt lag och att de är ett Sydamerikanskt lag som är vana vid klimat och kultur liknande Brasiliens. Tron är också stor på att vi kommer få se spanjoren Diego Costa som bästa målgörare i VM. Med sitt brasilianska ursprung och sin strålande säsong i Atletico Madrid bakom sig kommer han definitivt vara en av de stora attraktionerna i den här VM-turneringen. Om han får vara skadefri vill säga. Och naturligtvis kommer vi då också spela på just den kombon, Argentina/Diego Costa som spelas till oddset 130,00 hos NordicBet. Skulle vårt spel gå in, även om vi spelar med låg insats, så kommer vi bli mer än nöjda då vinsten blir 140 gånger satsat kapital! Då får man allt nypa sig i armen lite. Det är det här som gör spel med skyhöga odds lite extra roligt där sannolikheten till vinst ändå känns inom räckhåll och inte alls behöver vara omöjligt att få in.

Spelstopp torsdag 12/6 kl. 22.00

Tippa Vinnare + Bästa Målgörare i Fotbolls VM

Vilket kombinationsspel tror du på i VM?

Som man kan döma av oddsen här ovanför så är Argentina och Brasilien stora favoriter till VM-segern efterföljt av Spanien och Tyskland. Tror man till exempel på att Portugal vinner VM tror man samtidigt att det är tack vare att Cristiano Ronaldo kommer bli VM:s målspruta nr 1 vilket som kombospel skulle ge fina 65,00 i odds. Det är dock ett spel vi själva inte tror kommer gå in. Dock lockas säkert många av att spela på Brasilien som slutsegrare med antingen Neymar eller Lionel Messi som målkung.

Vilket kombinationsspel Vinnare/Bästa målgörare tippar du på?

Föregående VM 2010 som vanns av Spanien fick vi se hela fyra stycken skyttekungar i Thomas Müller (Tyskland), Diego Forlán (Uruguay), Wesley Sneijder (Holland), David Villa (Spanien), som alla gjorde fem mål var.

David Villas fem mål i VM 2010

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qOwOfi4wZTQ[/youtube]