Det är lördag och det är dags för en helspäckad och högintressant Premier League helg och du kan spela 100 kr riskfritt spel på Premier League matcherna! Helgens Premier League omgång är en av de mer intressanta omgångarna sedan ligastarten och och vi hittar två riktigt stora och härliga fotbollsderbyn i Londonderbyt mellan Arsenal – Tottenham och i Liverpool derbyt mellan Liverpool – Everton. Kanske är det just en av de matcherna du lägger ett 100 kr riskfritt spel på?

Spela 100 kr riskfritt spel på Premier League i helgen hos Unibet!

100 kr Riskfritt Spel på Premier League

100 kr riskfritt spel på Arsenal – Tottenham och Liverpool – Everton

Två av helgens största Premier League matcher är mötena mellan Arsenal – Tottenham och Liverpool – Everton och ska bli väldigt spännande att följa. Och varför inte samtidigt lägga ett 100 kr riskfritt spel på någon av dessa Premier League matcher? Arsenal har ännu inte förlorat den här säsongen men har av fem matcher kryssat i tre. Motståndaren Tottenham ligger på nionde plats för närvarande och har blandat och gett med sina två segrar, en oavgjord och två förluster i inledningen. När det gäller Liverpool derbyt ser det värre ut med formen hos båda lagen och de måste redan nu prestera med kniven mot strupen så att de inte hamnar för långt efter tätlagen i Premier League toppen och aningen oroväckande ser det även tunt ut i anfallet hos bägge lagen. Men det är stora profiler vi har att se fram emot att få se i den matchen med anfallsspelare som Mario Balotelli, Sterling och Samuel Etoo. Matchen Liverpool – Everton har vi förövrigt ett speltips på som kanske intresserar dig.

Fler som erbjuder 100 kr riskfritt spel eller mer

Just nu har spelbolaget Betsafe ett specialerbjudande där du får 200 kr riskfritt spel om du spelar på mobilen. Vad som krävs är att du; 1. Laddar ner Betsafe Mobil app. 2. Loggar in på ditt konto och gör dina val. 3. Lägger ett 200 kr riskfritt spel genom att markera kryssrutan på spelkupongen.