Dagens bästa spel: Liverpool – Everton båda lagen gör mål, odds 1,66  @Bet365 med 7U
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: Lördag 27/9 kl.13.45
Spelbolag: Bet365.com


Liverpool har vissa problem att få till ett vinnande spel den här säsongen. Med Sturridge borta och Suarez i Barcelona är det inte glasklart vem som ska göra målen? Balotelli har förvisso gjort ett mål men är långt ifrån i form. Den som Rodgers hittills har blivit tvungen att lita på är Sterling, men frågan är om hans krafter räcker till match efter match. När Liverpool i veckan mötte Boro blev Liverpools brist på form och spets tydlig. Det krävdes till slut ett antal straffar för att de röda skulle ta sig förbi. Ett resultat som inte direkt skrämmer dagens motståndare Everton.

Vad som då är tur för Liverpool är att Everton å sin sida inte heller hittat formen. Två raka förluster och med ett anfallshopp ställt till en avdankad och ointresserad Samuel Etoo är vad Everton är just nu.

Oavsett hur svag form Liverpool och Everton har är derbymatcherna alltid något extra. De har under de senaste åren innehållit ett gediget antal röda kort, många straffar och ett och annat hattrick. Ett återkommande signum som brukar prägla matcherna är att det brukar bli relativt målglatt.

Trots att inget av lagen har fått fram en riktig målspruta än väljer jag att spela BLGM (båda lagen gör mål). Liverpool gör minst ett men släpper säkerligen in minst ett. Jag blir dock inte förvånad om slutsiffrorna stannar vid 1-1.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb