Det är söndag och idag kan vi se fram emot Seria A matchen Cesena – AC Milan som sänds via gratis Live Stream på bet365 Livestreaming med matchstart kl. 15.00.

Cesena – AC Milan Live Stream med Fernando Torres

Cesena – AC Milan Live Stream kl. 15.00

Fernando Torres är numer en AC Milan spelare sedan han något oväntat värvades över från Chelsea för en relativt stor summa pengar. Han har redan hunnit göra ett mål på sina två inledande matcher och det ska bli kul att se om han gillar italiensk spelstil mer än den engelska.

Se även vårt speltips på matchen med målspel på Torres!

Milan truppen

Målvakter: Abbiati, Agazzi, Gori.
Försvarare: Abate, Alex, Albertazzi, Armero, Bonera, De Sciglio, Mexes, Rami, Zapata.
Mittfältare: Essien, De Jong, Muntari, Bonaventura, Poli.
Anfallare: El Shaarawy, Honda, Menez, Niang, Pazzini, Torres.

Cesena truppen

1 Nicola Leali, 3 Antonio Mazzotta, 6 Stefano Lucchini, 7 Carlos Carbonero, 8 Giuseppe De Feudis, 9 Alejandro Rodriguez, 10 Manuel Coppola, 11 Franco Brienza, 14 Massimo Volta, 15 Luka Krajnc, 17 Hordur Magnusson, 18 Milan Djuric, 19 Davide Succi, 24 Gabriele Perico, 25 Daniele Capelli, 30 Federico Agliardi, 33 Francesco Renzetti, 34 Emmanuel Cascione, 61 Luca Garritano, 77 Ze Eduardo, 81 Walter Bressan, 89 Guido Marilungo, 92 Gregoire Defrel.