bet365

Dagens bästa spel: Cesena – AC Milan Torres gör mål i matchen, odds 2,50  @Bet365 med 4U
Land: Italien
Liga/Cup: Serie A
Spelstopp: Söndag 28/9 kl.13.45
Spelbolag: Bet365.com


Jag kunde väl aldrig tro att något lag skulle ha råd att, ursäkta uttrycket ”kasta bort” en veckolön på svindyra Fernando Torres från Chelsea. Nej, jag trodde nog att herr Fernando skulle göra som Bogarde och sitta av sitt kontrakt. Underligt nog kom AC Milan in i bilden och valde att hosta upp en saftig summa lön för att stoppa in Torres i den röda dressen.

Som vore det en skänk från gudarna har Torres redan gjort en balja för sitt nya lag. Det är lite skillnad det mot när Torres kom till Chelsea. Då tog det ett fruktansvärt stort antal veckor innan det första målet kom. Kanske är det Serie A som är Torres optimala miljö?

Imorgon reser Milan till Cesena för en på förhand relativt enkel uppgift. Tre poäng ska bärgas och man ska göra det utan bestyr. Något krav på att prestera mål för Torres finns inte!

Just av den anledningen tror jag att Torres gör det oväntade och gör mål igen! Det var inte igår som Fernando Torres kunde spela en fotbollsmatch utan press så utifrån den aspekten känns målspelet på Torres riktigt spännande! Särskilt som oddset för att Torres gör mål betalar 2,50 gånger pengarna.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb