Den här veckan är det inte mindre än 13 miljoner i Jackpot på Stryktipset. Lägg där till ett sprakande hett El Clasico mellan Real Madrid och Barcelona på stryktipskupongen så har man en härlig tipslördag att se fram emot!

stryktipset vecka 43

Kommentarer stryktipset

Veckans stryktipsförslag bygger på ett reducerat tipssystem för 144 kronor.

Det innehåller 4 helgarderingar och 4 halvgarderingar med 12 rättsgaranti. Det innebär att om det är 13 rätt på ramen så är det minst 12 rätt på en utskriven rad.

Veckans säkraste match tror vi att Derby är hemma mot Wigan

Veckans skräll står Stoke eller Sunderland för.

Observera att det är 13 miljoner i jackpot på stryktipset den här veckan.

Du kan se El Clasico mellan Real Madrid och Barcelona via live stream online här om du saknar tv kanalen

Stryktipset har spelstop 15.59 hos Svenska Spel

Hur spelar ni? Har ni något lag ni tror extra mycket på? Kommentera gärna lite längre ner under vårt stryktipsförslag.

Ja då ses vi på Lördag igen!

 

Stryktipset vecka 43, 2014, R-4-4-144

Match 1. Real Madrid – Barcelona (12)

Real är 4 poäng bakom Barcelona och skulle med en seger här tighta till det i toppen. Man har 10-0 i målskillnad på sina två senaste hemmamatcher. Frågetecken för om Bale kan delta. Barcelona får tillbaka Suarez efter sin långa avstängning. Eventuellt börjar han på bänken annars bildar han en otroligt vass trio tillsammans med Messi och Neymar på topp. El Clasico brukar bli målrika tillställningar med offensiv härlig fotboll och vi tror på en öppen match på Lördag där något av lagen går segrande ur striden. Vårt tips 12!

Match 2. Liverpool – Hull (1)

Hull klarade 2-2 mot Arsenal borta senast vilket var starkt. Nu har man en ny svår bortamatch på Anfield och frågan är om man lyckas att skrälla på nytt och få med sig en poäng? Liverpool har inte övertygad såhär långt än där Balotelli inte lyckats täcka luckan efter Luiz Suarez. Vi tror ändå att det lossnar för Liverpool nu och att man lyckas vinna här. Vi spikar ettan.

Match 3. Southampton – Stoke (1x2)

Två formtoppade lag drabbar samman på Southamptons hemmaarena St Mary’s Stadium. The Saints har 5 segrar på de 6 senaste och Stoke har 3 segrar på de 4 senaste. Southampton har fått till ett riktigt lagbygge och man ser riktigt stabila ut under Ronald Koemans ledning. Senast förnedrade man Sunderland med 8-0 och ettan känns given som utgångstecken här. Stoke är alltid tunga att möta så vi väljer därför att chansa lite på att det kan skrälla här och sluta något annat än en etta på stryktipset. Vårt tips blir helgardering.

Match 4. Sunderland – Arsenal (x2)

0-8 borta mot Southampton senaste var nog inte vad Sunderland hoppats på. Man klarade sig med nöd och neppe kvar i Premier League förra säsongen och lär få det svårt igen. Efter förlusten senast så tror de flesta på en solklar tvåa här men det brukar alltid komma en reaktion och kanske kan man få med sig en poäng mot Arsenal som spelat Champions League i veckan och som bara fick 2-2 hemma mot Hull senast. Vårt tips x2.

Match 5. Swansea – Leicester (1)

Ingen seger för något av lagen på de 3 senaste matcherna. Leicester har inte övertygat i bortaspelet och kanske har den första hypen i Premier League lagt sig. Lagen är förvarnade och Swansea känns strået vassare här. Ingen given etta på kupongen men vi väljer att spika den!

Match 6. West Bromwich – Crystal Palace(1x2)

Två jämna lag som blandat och gett lite i år. Krysset känns nära till hands men vi väljer att helgardera matchen som kan sluta lite hur som helst.

Match 7. Middlesbrough – Watford (1x2)

Riktigt bra form på båda lagen även om Middlesbrough torskade senast. Det är två lag som kommer vara med där uppe när det avgörs framme i maj nästa år. Vi väljer att helgardera.

Match 8. Sheffield W – Norwich (x2)

Knackig form i båda lägren. Norwich inledde säsongen strålande men skador och avstängningar har gjort att det gått lite sämre sista tiden. Norwich får ses som favoriter här men vi väljer att gardera med krysset på kupongen.

Match 9. Birmingham – Bournemouth (x)

Bournemouth har hittat formen med 5 segrar på de 6 senaste, dock har 4 av matcherna varit på hemmaplan. Nu spelar man borta där man har haft det lite jobbigare den här säsongen. Birmingham spelar målsnålt i sina matcher och det är inte omöjligt att det här blir en jämn och chansfattig historia. Vi chansspikar krysset.

Match 10. Derby – Wigan (1)

Derby är The Championsships utropstecken såhär långt! Man har 5 vinster och 1 oavgjord på de 6 senaste matcherna och hållit nollan i alla 6! Wigan har fyra raka oavgjorda och problem med målskyttet. Veckans säkraste match alla kategorier. Vi spikar Derby!

Match 11. Leeds – Wolverhampton (12)

Opålitliga Leeds är i alla fall stabila hemma där man endast har 1 förlust den här säsongen. Wolverhampton har sett vassa ut i år och kan mycket väl vinna här. Svårt att säga vilket håll den här matchen lutar åt och därför chansar vi på en 12 då det är två målfarliga lag.

Match 12. Nottingham – Blackburn (1x2)

Nottingham låg ett tag i topp men nu har det hänt något med formen i de senaste omgångarna. Man har 6 raka matcher i ligan utan seger och det har gjort att man halkat ner till en 6:e plats i tabellen. Blackburn kan mycket väl vinna här och vi väljer att helgardera matchen.

Match 13. Häcken – Gefle (1)

Gefle såg inget vidare ut i den viktiga bottenmatchen mot IFK Norrköping senast. Häcken har visserligen två raka förluster i bagaget men får ändå tipset här. Troligtvis vinner man med ett par måls marginal. Vi spikar ettan!